RUNATHLETICS TEAM

RUNATHLETICS TEAM

Ons team bestaat uit gepassioneerde hardlopers, fysiotherapeuten en coaches die onderzoeken, testen en de opgedane kennis graag delen. Wij streven ernaar om van jou een betere hardloper te maken, zodat je sneller, stabieler, efficiënter en langer blessurevrij kunt genieten van de sport.

Met een frisse deskundige blik op hardlopen helpen wij je op weg over bospaden, over de stoep en door de ruime natuur & wildernis met o.a. dadvies, tips, de beste hardloopschoenen, high tech fitnesstrackers en essentiële kleding die tegen alle elementen bestand is.

Daarnaast zijn wij ook sneakerfanaten die de ambitie hebben om hardlopend Nederland te voorzien van deskundig schoenadvies gebaseerd op onze eigen professionele visie en de ervaringen en die van andere experts. Zo willen wij jou helpen om de juiste hardloopsportschoen te kiezen.

Dominic Bednas

fysiotherapeut personal trainer dominic

Oprichter van Runathletics en (sport) fysiotherapeut en MSc manueeltherapeut bij een praktijk voor sportrevalidaties en orthopedische aandoeningen.

Tevens als fysio- en manueeltherapeut werkzaam bij het eerste elftal van betaald voetbal organisatie Roda JC Kerkrade. Passie voor vechtsport en hardloop enthousiasteling. Zowel in mijn dagelijks leven op het werk als in mijn eigen sportcarrière kom ik veel in aanraking met allerlei soorten sportschoenen.

Beau Meels

hardloop coach beau

Oprichter van Runathletics en hardloop enthousiasteling. Mijn favoriete afstanden liggen tussen de 5-10 km. Hierbij kan ik alles geven en mijn explosiviteit volledig benutten.

Kunnen wij jou helpen om jouw doelen te bereiken?